Suđenje odloženo

Mučki pretukao djevojku a njeni strahovi nastavljeni: Ispred kuće našla svinjsku glavu

22:56, 11.11.2019.
Izvor: Telegraf.rs
Suđenje Đorđu Lackoviću (24), koji je 12. marta brutalno prebio svoju djevojku Ivanu Filipović (22) u novosadskom stanu u kom su zajedno živjeli, odloženo je prošle nedjelje. Lacković je svoje nepojavljivanje na ročištu pravdao lošim zdravstvenim stanjem, dok je Ivanin advokat saopštio da ona nije došla jer ne bi mogla da podnese susret sa nasilnikom.

Međutim, ono što je ostalo nepoznato jeste da je Ivana 15 dana pred suđenje dobila nove prijeteće poruke. Takođe, Filipovići su jedno jutro zatekli jezivu scenu jer je nepoznati počinilac nabio svinjsku glavu na trem ispred njene kuće.

Nije jasno kakvo je upozorenje ovim činom poslato Ivani i njenoj porodici.

Kako je Telegraf.rs saznao, Ivanina porodica ima policijsku zaštitu. Naime, njena majka na posao odlazi u pratnji policije i vraća se kući, takođe, pod pratnjom. Filipovići konstantno trpe pritiske, a još nije otkriveno ni ko je slao prva prijeteće poruke i pisma Ivaninom ocu.

"Pazi šta pričaš ili će se svašta desiti"

Podsjećamo, Ivanina porodica je u septembru primila više uvredljivih poruka, kao i pisama koja su upućena njenom ocu Draganu.

Kad je stigla prva poruka Ivana je zanijemila, a onda u razmacima od dan-dva stiglo ih je još šest. Kad god stigne nova, plašila se da je pogleda ne znajući da li je od drugarice ili anonimnog pošiljaoca. Posebno su jezive bile poruke sa slikom crne ruže i upozorenjima da dobro razmisli da se ne bi kasnije kajala, da pazi šta radi i šta će da priča ili će se svašta desiti.

Otac Dragan se skamenio kada je otvorio prvo pismo koje mu je isporučio kurir brze pošte, a koje je poslao izvijesni "Petar Petrović" i koja je potpisala "Vesna".

Pročitajte još:

Plakao i vrištao zbog smrti druga: Banjalučanin (22) optužen da je skrivio udes

Sin bivšeg poslanika: Pijani vozač kamiona usmrtio ženu kod Gradiške

Prijetio da će skočiti sa zgrade, pa sišao sa krova i odšetao

Preminula majka Nebojše Glogovca

Snimljena opasna vožnja koja je dovela do nesreće

Porno skandal u BiH ne miruje: Bunić djevojke vodio u krevet pa ih zapošljavao

Policajac na udaru zbog lošeg uviđaja nakon ubistva Jelene Marjanović

Nebojšu Glogovca i Mihajla Sporića povezuje jedan dirljiv trenutak iz 2016. godine!

Velika akcija obavještajaca u srpskoj fabrici oružja: Uhapšeni albanski špijuni?

Petorica osumnjičenih za silovanje maloljetnice pušteni na slobodu