Nestala u petak

Majka nestale Monike sva u suzama i pod sedativima: Samo da je pronađu!

  • 22.12.2019. 08:21

Monika Karimanović (12) iz naselja Suvi do u Nišu nestala je u petak na putu od kuće do Osnovne škole "Dr Zoran Đinđić". Njena majka Aleksandra i stric Aleksandar Osmanović zamolili su sve koji nešto znaju o ovoj djevojčici da jave policiji.

U kući Karimanovića okupili su se danas prijatelji i rođaci, idu bukvalno od kuće do kuće i pored policije pretražuju teren. Majka Aleksandra sva u suzama dočekuje zainteresovane ljude koji žele da pronađu malu Moniku.

Monikin otac je na privremenomn radu u inostranstvu i ljudi ispred kuće kažu "da mu nisu u koži jer se nalazi daleko i ne može ništa da učini.

- Molim Boga još ovih nekoliko sati da je nađu, samo mrak da ne padne. Ona je bila u crnoj jakni i crnim farmericama sa roze rancem i roze patikama. Posjetili smo juče sve njene drugarice, prijatelje, nije je bilo, a nije došla ni u školu. Poslije 13.20 sati sam je čekala, mislila da možda ima još neki čas. Sumnjam da je neko pratio i oteo, jadno moje dijete", izustila je majka jedva jer je pod sedativima.

Aleksandar Osmanović, Monikin stric je zamolio kako istražne organe tako i Fondaciju "Tijana Jurić" da se uključe u slučaj nestale devojčice duge crne kose i krupnih crnih očiju.

- Ona je mnogo dobro dijete i javlja se bilo gdje da ide, zato isključujemo mogućnost da je negde otišla samoinicijativno. I do grada kada treba da ide ona se javi - kaže stric Aleksandar.

Policiji je prijavljen slučaj nestanka deteta.

- Pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Nišu prijavljen je nestanak dvanaestogodišnje djevojčice iz okoline ovog grada, koja je na sebi imala belu bluzu, crnu jaknu i crne pantalone, siv šal i roze patike. Djevojčica je visine oko 170 centimetara, crne kose i tamnih očiju. Policija intenzivno traga za devojčicom sa fotografije i poziva sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njoj da se jave na broj telefona 018/ 522-982, saopštila je policija.

Pročitate još:

Radisav čekao unuku za rođendan, a onda mu javili da je poginula

Pronađeno tijelo muškarca koji je vozilom sletio u Vrbas

Tragičan epilog potrage: Petar pronašao tijelo oca u bunaru

Tinejdžerka (17) nađena bez svijesti ispred svoje kuće, umrla pola sata kasnije

Mladić se objesio u pomoćnom objektu pored porodične kuće

Jugoslav poginuo u stravičnom udesu, na isti dan prije 8 godina ostao je bez ćerke

Uhapšen Nikolin ubica, nakon ubistva pozvao Hitnu

Pjevač brutalno pretučen: Udarao me je metalnom šipkom dok sam ležao!

Muškarac poginuo nakon što ga je udario automobil

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм