Kobno preticanje

Jugoslav poginuo u stravičnom udesu, na isti dan prije 8 godina ostao je bez ćerke

  • 21.12.2019. 10:31

Jugoslav Pujin (46), bivši policajac iz Bajmoka, koji je kako se sumnja, na Nikoljdan izazvao saobraćajnu nesreću na putu Subotica-Bajmok, u kojoj je pored njega poginuo i Pajo Pejić Tukuljac (54), na isti dan prije osam godina izgubio je ćerku.

Kako pričaju prijatelji porodice Pujin, Jugoslavljeva maloletna ćerka (17) je 19. decembra 2011. izvršila samoubistvo u njihovoj porodičnoj kući i to hicem iz njegove malokalibarske puške.

Neopisiv bol

- Tragedija porodice Pujin pokazuje koliko ljudske sudbine mogu da budu teške i dirljive. Jugoslav i njegova supruga Nedeljka, koja je prekjuče bila s njim u kolima, godinama su živjeli sa neopisivim bolom. Jugoslav je strašno patio za ćerkom, često je pričao o njoj. Vidjelo se da ne može da preboli njen odlazak. Nad njegovim domom već osam godina lebdi neka tuga - priča očajna prijateljica.

Ona dodaje da ne može ni da zamisli kako je sada Nedeljki Pujin.

- Ona je na Nikoljdan 2011. godine izgubila ćerku, a sada, i to na isti dan, i muža. Ona je poslije nesreće tražila da je otpuste iz bolnice, iako ima prelom ključne kosti, jer mora da spremi sahranu suprugu - kaže sagovornica.

Koliko je Nedeljka patila za ćerkom govori i to šro je nekoliko dana prije ove tragedije na Fejsbuku ostavila poruku: "Znam da si gore negdje, iznad oblaka i da me čuvaš. Žao mi je što nisam stigla još jednom da te zagrlim".

Ona je doskora nosila crninu - kaže prijateljica navodeći da se čitav Bajmok skamenio kada su čuli za tragediju.

Bio na ratištu

- Jugoslav i Nedeljka su preživjeli svašta. On je kao mlad policajac bio na ratištu na Kosovu, gdje je i ranjavan. Prije nekoliko godina preživio je jednu saobraćajku motorom. Prije nekoliko godina prestao je da radi u MUP, bio je u Slovačkoj, pa se nedavno vratio - kaže izvor.

Podsjetimo, nesreća se dogodila kada je, sumnja se, Jugoslav preticao kamion ispred sebe. Tada je iz suprotnog smjera svojim kolima naišao Paja Pejić Tukuljac i došlo je do direktnog sudara. Na njihova vozila potom je naletio još jedan auto.

Pročitajte još: 

Hiljade vjernika u molitvenoj koloni pristupaju moštima Svetog Vasilija Ostroškog

Pjevač brutalno pretučen: Udarao me je metalnom šipkom dok sam ležao!

Dva mjeseca nakon moje smrti počeće rat kakav svijet još nije vidio!

Muškarac poginuo nakon što ga je udario automobil

Radnik pao sa ljestvi prilikom postavljanja bilborda

Snimak Emira Ališića dok je bio u Siriji: Borim se za narod, za djecu, žene

Preminula žena Bate Živojinovića

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм