Pirot

Pjevač brutalno pretučen: Udarao me je metalnom šipkom dok sam ležao!

  • 21.12.2019. 09:51

Martin Nedeljković, folk pjevač iz Pirota, brutalno je pretučen u noći između srijede i četvrtka u tom gradu, kada ga je nepoznata osoba napala metalnom šipkom!

Nedeljković kaže za Kurir da je slučaj prijavio policiji i da se nada da će napadač uskoro biti uhapšen.

- Bilo je prestrašno! Ne daj bože da se ovo ikome desi - kaže uznemireni pjevač. On se prisjetio kobne večeri i objasnio da ne zna šta bi mogao da bude motiv za njegovo prebijanje.

- Bilo je oko jedan sat poslije ponoći. S prijateljem i prijateljicom sam krenuo kući iz lokala. U jednom trenutku mi je prišla nepoznata osoba s crnom fantomkom na glavi, a u ruci je držala metalnu šipku. Zamahnuo je rukom i taj prvi udarac sam uspio da izbjegnem. Počeo sam da bježim niz ulicu, ali me je taj muškarac, dok sam bježao, udario šipkom po tijelu. Sapleo sam se i pao, a dok sam ležao, on me je udarao - prepričava nemili događaj Nedeljković i dodaje:

- Rukama sam pokrio glavu da me ne bi povrijedio i na sve načine gledao kako da se spasem. Uspio sam da se podignem i nastavio da trčim do prvog lokala koji je bio otvoren. Tu sam uletio i pozvao policiju.

Sagovornik Kurira objašnjava da su prolaznici gledali kako ga napadač s fantomkom bije šipkom, ali da niko nije ni pokušao da mu pomogne. 

- Najgore je to što su ljudi posmatrali dok me je taj čovjek udarao šipkom i niko nije reagovao na nasilje - ogorčen je pjevač iz Pirota, koji naglašava da nikome nije dužan, niti se kome zamjerio.

- Ne znam zbog čega sam brutalno prebijen. Ovo je pokušaj ubistva, jer da nisam uspio da se spasem, ko zna šta bi bilo. Imam teške povrede po tijelu, a da vam ne pričam o stresu koji sam preživio. Policija je uradila svoj dio posla i vjerujem da će se slučaj rasvijetliti - kaže Nedeljković.

Martin Nedeljković u dosadašnjoj karijeri snimio je tri pjesme i spotove, među kojima je i duet s jednom popularnom bugarskom pjevačicom. U svom rodnom gradu puni klubove, a popularan je i u Bugarskoj, gdje često nastupa sa svojim bendom. Oženjen je, a nedavno je dobio i prvo dijete.

Pročitajte još: 

Hiljade vjernika u molitvenoj koloni pristupaju moštima Svetog Vasilija Ostroškog

Dva mjeseca nakon moje smrti počeće rat kakav svijet još nije vidio!

Muškarac poginuo nakon što ga je udario automobil

Radnik pao sa ljestvi prilikom postavljanja bilborda

Snimak Emira Ališića dok je bio u Siriji: Borim se za narod, za djecu, žene

Preminula žena Bate Živojinovića

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.