Kikinda

Instruktor vožnje poginuo, pozlilo mu dok je ženu vozio ljekaru

15:44, 13.11.2019.
Izvor: Telegraf.rs
Dušan Kuga (69) iz Nakova poginuo je jutros, u srijedu 13.novembra, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Glavnoj ulici u Nakovu kod Кikinde. On je suprugu povezao kod ljekara, ali je oko 4.30 sati automobilom “reno laguna” kojim je upravljao nedaleko od kuće sletio s puta i udario u drvo.

Penzioner Dušan Kuga je poznati mještanin Nakova, bivši je instruktor vožnje i zapažen član КUD-a “Izvor”. On je stradao, jer mu je pozlilo u automobilu, ali prema informacijama iz PU Кikinda uzrok smrti vozača, po svemu sudeći, nije jačina udara, već je u pitanju prirodna smrt. Najvjerovatnije je da je Кuga doživio infarkt, pošto je poznato da je imao zdravstvenih probema, upravo sa srcem.

Mještani koje je jutros probudio udar automobile u drvo, posvjedočili su da su kola Hitne pomoći ubrzo bila na licu mjesta, ali da je ljekar samo mogao da konstatuje smrt vozača, a njegova supruga je, kako smo saznali, zbog povreda koje nisu opasne po život prebačena u Opštu bolnicu u Кikindi.

Uzrok smrti znaće se nakon obdukcije, jer je tijelo poslato u Centar za sudsku medicine u Novi Sad.

Iznenadna smrt Dušana Кuge potresla je cijelo selo, jer je bio dugogodišnji član muške pjevačke grupe КUD-a “Izvor”, pa su njegove kolege i članovi društva veoma emotivno doživeli tragediju koja se dogodila.

"Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide poslije. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole riječi koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze. Bole uspomene. Bole ćutanja...Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Boli to što će svuda da nam fali i što će uvijek biti taj neko koji nedostaje. Bio si čuvar izvornih pjesama od zaborava, ostaje nam u amanet da nastavimo tamo gdje si stao, a ti ćeš živjeti u nama kroz svaku ispjevanu pjesmu", poruka je na Fejsbuk stranici КUD-a “Izvor”.

Pročitajte još: