Šerif Los Anđelesa ljut na medije

FBI istražuje nesreću u kojoj je poginuo Brajant

  • 27.01.2020. 09:10

Helikoptersku nesreću u kojoj je poginuo jedan od najboljih košarkaša u istoriji ovog sporta Kobi Brajant istražuje FBI, prenosi CNN. 

Oni su već na mjestu nesreće i pomažu lokalnim policijskim snagama. Nacionalni odbor za bezbjednosti prevoza vodi istragu o uzrocima nesreće. 

Šerif losanđeleškog okruga Aleks Viljanueva rekao je da bi istraga mogla trajati sedmicama. Uvedena je zabrana letenja na području gdje se dogodila nesreća, a to je područje ograđeno i na zemlji.  

On je istakao kako se nesreća dogodila blizu stambenog naselja.

Šerif Los Anđelesa ljut je na TMZ jer je objavio vijest o nesreći prvi. Razlog je identifikacija i strepnja koja je u mnoge unesena bez zvanične potvrde ko je sve nastradao.

- Bilo je mnogo spekulacija oko identiteta ljudi, bilo je neprimjereno bilo koga imenovati dok se ne izvrši identifikacija u veoma složenom procesu, u kom je prvo policija trebalo da obavijesti rodbinu. Bilo bi krajnje neprimjereno da od TMZ-a saznate da su vaši najmiliji poginuli - poručio je Vilanueva.

Istraga je logistička noćna mora jer mjesto nesreće nema dobar pristup, poručio je on te dodao da su se Kobijevi obožavatelji sjatili kod mjesta nesreće što sve dodatno čini logističkom noćnom morom, prenosi CNN.

Iako uzrok pada helikoptera nije poznat, razlog bi mogao biti jako loše vrijeme. Naime, "CNN"-ov meteorolog Majkl Gaj kazao je kako je bila jako loša vidljivost u vrijeme kad je helikopter pao. Bilo je dosta magle.

- Vlažnost zraka bila je 100 odsto, to znači da je zrak bio poput supe - rekao je. 

Povezane vijesti:

Sa Brajantom u smrt otišla i kćerka

Svijet u šoku: Ovo je mjesto na kojem je legenda NBA Kobi Brajant tragično izgubio život

Detalji tragedije: Evo gdje je Kobi putovao sa kćerkom Đanom i ko je s njima poginuo

Nekoliko sati prije tragedije Brajant poslao poruku Džejmsu

Otkriveno gdje je Brajant putovao prije kobne nesreće

Tviteraš predvidio 2012. godine da će Kobi Brajant da pogine u helikopterskoj nesreći

Minut ćutanja: NBA se oprašta od Kobija

Zvali su ga Crna mamba: Šta je sve osvojio čovjek koji je 20 godina bio vjeran Lejkersima

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина