Vršio nuždu pred džamijom u Gacku

SIPA uhapsila Danela Rajkovića

  • 24.09.2019. 09:23

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ danas su na području Gacka uhapsili Danela Rajkovića /38/, kojeg Tužilaštvo BiH sumnjiči da je počinio krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti.

Osumnjičeni je pod istragom da je tokom ove godine, u više navrata, putem društvenih mreža, upućivao ozbiljne, uvredljive i teške prijetnje, usmjerene na pripadnike bošnjačkog naroda u BiH, saopšteno je iz Tužilaštva.

Rajkoviću se na teret stavlja i da je upućivao prijetnje po život i bezbjednost imamu džemata u Novom Gradu i članovima njegove porodice.

Uhapšeni će tokom dana biti predat postupajućem tužiocu koji će ispitati osumnjičenog i nakon toga donijeti odluku o pokretanju prijedloga za određivanje mjere pritvora, kao i daljim aktivnostima u predmetu.

Podsjetimo, "Avaz" je juče objavio fotografije na kojima se vidi kako Danel Rajković vrši veliku nuždu ispred džamije u Gacku.

Pročitajte još:

Porodica ubijene Marine nijema od bola, ocu i sestri pozlilo

"Da sam htio da ga uništim od njega ne bi ostao nijedan kamen i nijedna kost ispod"

Ovo su novi članovi žirija pete sezone "TLZP"

Preminuo dječak koji je bio u komi nakon pada sa litice

Pucnjava u Dalasu, ubijen bivši NBA igrač

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.