Doživio infarkt

Preminuo vozač autobusa kog je napao ugledni advokat zbog kofera

  • 12.12.2019. 17:20

Vozač autobusa Z. M. (55) koji je doživio infarkt poslije napada od strane putnika D. M. (56), advokata iz Velikog Gradišta, preminuo je u sredu u požarevačkoj bolnici.

Ovo je za portal "E-Braničevo" potvrdio dr Danko Nikolić, direktor bolnice, navodeći da je ovakav ishod očekivan poslije višednevne kome u kojoj se pacijent nalazio.

Vozač je od 24. novembra, kada se incident dogodio, bio na aparatima. Ljekari na Koronarnom odjeljenju, gdje je čovjek i preminuo, punih 16 dana borili su se za njegov život.  On je i ranije imao probleme sa srcem.

Podsjetimo, u  nedelju 24. novembra na Autobuskoj stanici u Požarevcu oko 13 časova došlo je do incidenta poslije koga je vozač autobusa na liniji Beograd-Požarevac-Petrovac na Mlavi, doživio infarkt.

U zvaničnom obaveštenju MUP-a, navedeno je da je policija iste večeri pronašla i uhapsila advokata D. M. (56) iz Velikog Gradišta za koga se osnovano sumnja da je u nedjelju oko 13.00 časova, gdje je čekao sina koji se autobusom vraćao iz Beograda na autobuskoj stanici u Požarevcu, nakon verbalne rasprave oko navodno izgubljenog prtljaga svog sina, fizički napao Z. M. (55) vozača autobusa, a potom pobegao.

Međutim, sporni nestali kofer je pronađen, a vozač je doživio infarkt i završio je u bolnici.

Napadača je policija uhapsila iste večeri kada se sve dogodilo, a dva dana potom određen mu je pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svjedoke, potvrđeno je tada za E-Braničevo u Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Na teret mu se stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje za koje je zaprećena kazna zatvora do pet godina.

Pročitajte još:

Тагови: