MUP KS

Preminuo pješak koji je udaren na Ilidži, vozač pušten na slobodu

  • 03.12.2019. 22:51

Sedamdesetdevetogodišnji F. R., koji je sinoć teško povrijeđen kada ga je udario automobil na Butmirskoj cesti na Ilidži, preminuo je sinoć u bolnici u Sarajevu, saopšteno je danas iz MUP Kantona Sarajevo.

Saobraćajna nesreća se dogodila oko 18.30, a na nesrećnog 79-godišnjaka naletio je audi A4, kojim je upravljao 31-godišnji A. B. iz Sarajeva.

Odmah nakon nesreće na mjesto događaja izašla je ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS, koja je povrijeđenom ukazala prvu pomoć, a zatim je na dalje zbrinjavanje prevezen na Klinički centar Sarajevo, gdje je oko 22.10 preminuo.

Pripadnici policije su uhapsili vozača audija, koji je iste noći sproveden u prostorije za zadržavanje uhapšenih osoba MUP Kantona Sarajevo.

Po nalogu dežurnog kantonalnog tužioca na mjestu nesreće uviđaj su obavili pripadnici MUP KS, te ovlašteni sudski vještak mašinske struke.

Nakon ispitivanja u policiji, vozač A. B. pušten je na slobodu.

Protiv njega će se postupak voditi u redovnoj proceduri.

Pročitajte još:

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм