Tragedija u selu Glušci

Mišino tijelo uočila majka: Skočila kada ga je vidjela i slomila ruku

  • 04.10.2019. 20:27

U Ulici Cvetina Brkića u Glušcima, kod Bogatića, danas prije 14 časova život je nesrećnim slučajem izgubio Miša Mandić (28) iz Mačvanskog Metkovića. On se sa grupom radnika vraćao iz njive gdje su brali duvan koji je bio natovaren na dvije prikolice koje je vukao traktor kojim je upravljao njegov otac Milan (57).

Sjedio je na rudi između prikolica i u trenutku je pao na asfalt, a traktor je nastavio dalje da se kreće. Točkovi druge prikolice su ga pregazili i on je ostao na mjestu mrtav.

Poslije stotinak metara, kada je na putu primjetila njegovo tijelo, sa prikolice je skočila njegova majka Dragosava (57) i tom prilikom slomila lijevu ruku.

"Nisam u tom trenutku shvatio šta se dogodilo, vidim ljudi jednostavno padaju kao džakovi. Ostali koji su sjedili na prikolicama vikali su vozača traktora da bi ga zaustavili. On ih, međutim, nije čuo jer je bio u kabini. Traktor se zaustavio tek nekih 300 metara dalje pošto ga je sustigao autom Dušan Perišić i rekao mu šta se desilo", priča očevidac sa mjesta nezgode.

Majka Dragosava je dotrčala do sina čije beživotno tijelo je ležalo na putu. Očevici navode da su pored tijela vidjeli mobilni telefon i kutiju cigareta. Pretpostavlja se da su mu ispali pa je nesmotreno pokušao da ih dohvati ili se ruda ljuljala pa je izgubio ravnotežu i pao.

Očevici navode da je majka kukajući nad tijelom mrtvog sina govorila kako mu je savjetovala da ne sjeda na rudu, ali je nije poslušao. Po svemu sudeći koban je bio udarac glavom u asfalt, jer je krvario iz nosa i na usta, ali je prema nalazu ljekara hitne službe Doma zdravlja iz Bogatića Mandić zadobio i prelom ruke i lijevog kuka.

Tragovi guma traktorske prikolice bili su uočljivi u predjelu bubrega.

Uviđaj je u prisustvu pripadnika policijske stanice iz Bogatića obavio javni tužilac iz Šapca.

Majka Dragosava je zbrinuta u šabačkoj bolnici, stavljen joj je gips i puštena je na kućno liječenje. Mandić se nedavno oženio i u braku sa suprugom Slavicom ima šestomjesečnu bebu.

Pročitajte još:

Poljoprivrednika ubila vršilica kombajna prilikom berbe kukuruza

Mladić napao ženu, pa njega istukao njen sin

Lukač: Imamo saznanja i informacije da je pokušan pritisak na direktora Granične policije

Sunita je bila misica i pjevačica, a sad joj je policija za petama

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.