Požarevac

Marko (17) poginuo dok je mijenjao sijalicu

  • 24.12.2019. 15:12

Nakon pogobije Marka Živojinovića (17) iz Boževca kod Požarevca svi su ostali u šoku, a njegovi prijatelji ga opisuju kao uvijek nasmejanog i spremnog za šalu.

Podsjetimo, Marko je u ponedjeljak navodno nastradao od strujnog udara u mesari firme "Union MZ".

Samo riječima hvale, Marka opisuju njegovi drugovi i saigrači iz Fudbalskog kluba BSK 1924 Boževac gdje je nesrećni mladić igrao tačno dvije godine.

- Bio je najmlađi, saigrači su ga obožavali jer je uvijek bio nasmijan i spreman za šalu. Maksimalno se zalagao i trudio kako na terenu tako i oko kluba kad god je neka pomoć bila potrebna - navode iz kluba Markovi saigrači, fudbaleri koji su u šoku zbog tragedije koja se juče dogodila.

I oni dodaju da je jedino što nezvanično saznaju da je mladić preminuo od strujnog udara. Marko je, kako navodi jedan od roditelja njegovog druga, u firmi, gdje je stradao, bio na praksi.

- On je učenik požarevačke Poljoprivredne škole. Moj sin je bio tamo na praksi, jer obojica uče za mesare. Juče moj sin nije ulazio u hladnjaču. Zašto je Marko mijenjao sijalicu kad je mesar još se ne zna - navodi sagovornik.

Podsjetimo, kako su mediji prenijeli, Marko je stradao od strujnog udara dok je pokušavao da promijeni sijalicu u hladnjači.

On je primijetio oštećenje na sijaličnom grlu, i u trenutku kada je rukama uhvatio keramičko grlo sijalice, došlo je do kontakta sa strujom i nesrećni Marko je stradao na licu mjesta.

Iz mesare gdje je Marko stradao rekli su da još ne znaju šta se tačno dogodilo, odnosno pod kojim okolnostima je mladić nastradao.

- Moramo da sačekamo obdukciju. Još ne znamo pod kojim okolnostima je došlo do nesreće - rekli su iz mesare.

Pročitajte još:

Izašao iz automobila da vidi šta se dešava, pa poginuo u eksploziji pumpe

Potresna sudbina poginulog u eksploziji: Zoran je izgubio život jer je htio da pomogne

Pojavio se snimak eksplozije benzinske u Zvorniku

Motociklista iz Laktaša na aparatima za mehaničku ventilaciju

Masovna tuča u Prnjavoru, nije se znalo ko koga tuče

Mladić (23) poginuo u teškoj saobraćajki

Nikoline (17) popila lijek za odvikavanje od heroina, pa umrla

Muškarac se ubio u parku usred dana

Тагови: