Odžak

Kod preminule Nikoline džepovi bili puni lijekova

  • 23.12.2019. 17:00

Stevan R. (26) iz Odžaka uhapšen je zbog sumnje da je Nikolini S. (17) u noći između petka i subote dao veću količinu narkotika i buprenorfina, nakon čega je ona preminula. 

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati zbog postojanja osnovne sumnje da je počinio krivična djela uživanje opojnih droga, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet istih. Uz krivičnu prijavu danas bi trebalo da bude priveden u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Prema nezvaničnim informacijama, u džepu preminule djevojke pronađena je i bočica "rivotrila", lijeka za smirenje, i jedna tableta buprenorfina, koji koriste zavisnici za odvikavanje od heroina. Nezvanično, tinejdžerka je noć provela u društvu osumnjičenog i smatra se da su kobne noći zajedno konzumirali narkotike. Uhapšeni je inače odranije poznat policiji, koja ga je privodila zbog različitih krivičnih dela. Uglavnom su to bile sitne krađe i prijave zbog posjedovanja narkotika.

Beživotno tijelo tinejdžerke, sklupčano pored bicikla ispred porodičnog doma, komšije su pronašle u subotu oko 7.30. Odmah je pozvana policija i Hitna pomoć, koja je samo konstatovala smrt maloljetnice.

Tijelo je poslato na obdukciju, a rezultati još uvek nisu poznati. Nikolina S. biće sahranjena danas na lokalnom groblju u Odžacima kod Sombora.

Pročitajte još:

Otkriveno ko je poginuo u stravičnoj eksploziji kod Zvornika

Zvornik: Petoro povrijeđenih pušteno na kućno liječenje

U eksploziji pumpe, jedna osoba smrtno stradala, devet povrijeđenih

Eksplozija na pumpi kod Zvornika, jedna osoba smrtno stradala

Detalji tragedije: Nikolina (17) popila lijek za odvikavanje od heroina, nije joj bilo spasa

Odmotava se klupko ubistva: Izbo druga, pa pričao sa njim dok je umirao

Poginuo pješak, policija traga za vozačem

Ekipa ATV-a u raciji sa Žandarmerijom

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм