Nakon eksplozije na pumpi

Zvornik: Petoro povrijeđenih pušteno na kućno liječenje

  • 23.12.2019. 14:10

Petoro od ukupno sedam pacijenata koji su nakon eksplozije na pumpi u Šepku primljeni i zbrinuti u Opštoj bolnici u Zvorniku pušteno je na kućno liječenje, dok je po jedan pacijent upućen u univerzitetske kliničke centre u Banjaluku i Tuzlu, rečeno je Srni u zvorničkoj bolnici.

Jedno lice je smrtno stradalo u eksploziji na benzinskoj pumpi u Šepku kod Zvornika, dok je sedam povrijeđenih lica dovezeno u bolnicu u Zvorniku, a jedno u bolnicu u Loznici, saznaje Srna u Policijskoj upravi u Zvorniku.

Policiji je u 10.40 časova prijavljeno da je jedno putničko vozilo udarilo u aparat za točenje goriva na "Nešković" pumpi u mjestu Šepak, gdje je došlo do eksplozije.

Objekat pumpe i nekoliko vozila u potpunosti je izgorjelo. 

ŽENA POVRIJEĐENA U ŠEPKU NIJE ŽIVOTNO UGROŽENA

Nije životno ugrožena žena prevezena u lozničku Opštu bolnicu nakon što je povrijeđena u eksplozije na benzinskoj pumpi u Šepku, kod Zvornika, rekla je Srni portparol ove zdravstvene ustanove Dragana Mitrović.

Ona je navela da je povrijeđena žena sa posjekotinom na čelu hospitalizovana na Hirurgiji.

Mitrovićeva je istakla da su ekipe lozničke Opšte bolnice pripravne na mostu.

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина