Prevozio ih u “volvu”

Državljanin BiH uhapšen zbog krijumčarenja ljudi sa Kosova

  • 23.06.2020. 16:07

Pripadnici Jedinice granične policije Doljani uhapsili su državljanina BiH čiji su inicijali J.Dž. (45) nakon što je otkriven u krijumčarenju četiri osobe sa područja samoproglašenog Kosova.

Krijumčarenje je otkriveno juče tokom nadzora granice na području Ljubuškog, gdje su službenici ove jedinice u automobilu “volvo” pronašli osobe sa područja Kosova, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Prema naredbi tužioca Tužilaštva BiH, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo krijumčarenje osoba, protiv J.Dž. ovoj instituciji biće dostavljen izvještaj o krivičnom djelu, dok su vozilo i drugi dokazni materijali privremeno oduzeti.

Službenici Jedinice granične policje Zvornik uhapsili su u nedjelju, 21. juna, državljanina BiH čiji su inicijali P.Š. (49) jer je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo raspisalo potragu zbog krivičnog djela krivotvorenje isprave.
Uhapšeni P.Š. je kontrolisan pri izlasku iz BiH na Graničnom prelazu Šepak i predat je službenicima MUP-a Kantona Sarajevo.

Istoga dana, prilikom ulaska u BiH na prelazu Brod uhapšen je državljanin BiH F.M. (38) pošto je provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Tuzli zbog krivičnog djela teška krađa.

Na Međunarodnom aerodromu Tuzla, na letu za Frankfurt, u subotu, 20. juna, uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali E.Č. (36) pošto je graničnim provjerama ustanovljeno da je za njim tuzlansko Kantonalno tužilaštvo raspisalo potragu zbog krivičnog djela posjedovanje i omogućavanje uživanja droge.

Pročitajte i: 

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.