Zvuk Berlina u Sarajevu!

  • 13.11.2017.17:35

Vodeći regionalni underground techno festival organizuje promoturneju“Road ToMoondance” koja ove subote starta u Sarajevu, tačnije u Mikseru.

Za ovu priliku ekip aMoondance-a se pobrinila da poprvi put u BiH ugosti jednog od najboljih njemačkih DJ-eva, dijete Berghaina, kako mu mnogitepaju - Olivera Deutschmanna. Zvijezdi večeri podršku će dati naše sve poznatije ime u svijetu techna - Forest People iz Prnjavora, Skeptik aka Pero Full House iz Hrvatske, pokretač i vlasnik Moondance Festivala, te domaćin koji se svojom produkcijom okreće svijetu - Borgie.

Moondance zvuk je kombinacija Detroita i Berlina pa specijalno za ovu priliku dovodimo DJ-a iz čuvenog Berghaina koji će predstaviti ono najsvježije u techno!

 

Najsrećniji posjetioci imaće priliku da osvoje vrijedne nagrade kao što su trodnevne ulaznice za MOONDANCE festival, te ploču Moondance Records.

✪ Line-up ✪

► Oliver Deutschmann (Berlin)
► Forest People (Prnjavor)
►Skeptik aka Pero FullHouse (Split)
►Borgie (Sarajevo)

✪ Oliver Deutschmann (Soma,Mobilee, Vidab, Innervisions /Berlin)
Oliver Deutschmann je jedan od najplodnijih berlinskih techno artista koji svojim energičnim setovima niko ga ne ostavlja ravnodušnim. Dugogodišnji rezident Berghaina izdaje za neke od najcijenjenijih etiketa plesne elektronike, od kultne Soma Records, preko Slim Audio, Mobilee, pa do mega poznate DixonoveInnervisions etikete. Podsjećamo da je ovo njegov prvi nastup u BiH!

Ulaznice za ovu žurku će se prodavati na ulazu Mixer House-a po cijenama: 10 KM do ponoći, 15 KM do 01.00 h i 20 KM od 01:00h.

S obzirom na to da su rasprodane early bird festivalske ulaznice, zbog velikog interesovanja posjetilaca iz regije 21. novembra u prodaju će biti puštene early bird 2 karte!

Moondance festival biće održan od 9. do 11. avgusta 2018. godine u Trogiru, a prvi potvrđen headliner je najbolji svjetski live act – KiNK!