Zločasta Mirija je nova Larisa Rikelme

13:11, 11.12.2013.
Thumbnail

Mundijal u Južnoj Africi obilježili su mnogi fudbaleri, ali i jedna manekenka, fotomodel, starleta, kako se već uzme. Slike prelijepe Paragvajke Larise Rikelme obišle su svijet za tili čas kada je navijala za svoje ljubimce, držeći u pozamašnom dekolteu mobilni telefon. Četiri godine kasnije, lijepa Brazilka Mirija Pedron sigurno će naslijediti Larisu.

Mirija Pedron je vatrena navijačica Santosa, koja se “proslavila” kada je ispunila želju fanova skinuvši se zbog osvojene titule u Kupu libertadores. Mirija je bivša bodibilderka koja je digla ruke od prvobitnog zanimanja kada je shvatila da bi na takmičenju za “muzu Brazila” na Mundijalu mogla da bude nova Larisa Rikelme. Ona je i pozvala čuvenu stanicu “Globo” i kandidovala se pobjedivši za prsa konkurenciju. Uslijedila je nagla popularnost, doduše zasad samo u Brazilu i okolnim zemljama, ali za godinu dana znaće je cijela planeta.

Šta je poslije Mundijala u Južnoj Africi sa svojom karijerom učinila lijepa Larisa? Postala je zaštitno lice kompanije “Hot Flawer” koja se bavi prodajom seksi igračaka. Njeni zvaničnici veoma su zadovoljni što će najpopularnija navijačica paragvajske fudbalske reprezentacije reklamirati njihove proizvode.

- Imati Larisu Rikelme kao model je izuzetno važno za pozicioniranje našeg brenda – rekao je Lukas Bertiplađa, finansijski direktor kompanije “Hot Flowers”.

Inače, za onaj čuveni mobilni telefon koji je držala među grudima, Larisa je zapravo dobila honorar. Ubrzo se otkrilo da je telefon namjenski smjestila u sklopu promotivne kampanje za jednog proizvođača mobilnih telefona i da se zato pojavljivala na utakmicama Paragvaja. Slava je Larisi udarila u glavu, te nakon prvenstva nije prestajala da intrigira javnost. Pre dvije godine u emisiji “Ples sa zvijezdama” pred kamerama je izvela striptiz, a onda je i uhapšena jer je sa dečkom Džonatanom Fabrom vodila ljubav na javnom mjestu.