Ženi se Ričard Gir

18:01, 15.04.2018.
Thumbnail

Holivudski glumac Ričard Gir (68)  po treći put staje pred oltar, a njegova izabranica je 34 godine mlađa Alehandra Silva.

Glumac, koji je žene oduševio ulogama u romantičnim filmovima kao što su "Oficir i džentlmen" i "Zgodna žena", već je dva puta bio u braku, sa Sindi Kraford od 1991. do 1995. godine, pa sa Keri Lovel od 2002. do 2016. godine, a za treću suprugu odabrao je 34 godine mlađu Španjolku.

Alehandra Silva (35) i Ričard u vezi su već tri godine, a i on i ona imaju po jednog sina iz prošlih brakova.

Upoznali su se u vrijeme brakorazvodnih parnica sa bivšim partnerima i strastveno zaljubili. Oboje su aktivisti za ljudska prava, što ih je i privuklo, a sam Ričard jednom je izjavio da ga je sa njom spojila karma.

Krajem prošle godine mediji su počeli da sumnjaju da je Gir zaprosio mladu Španjolku, jer je na njenom prstu osvanuo veliki vjerenički prsten, a čini se da je par u kratkom roku uspio da organizuje vjenčanje jer neki mediji tvrde da već postoji i datum.

Španski ABC saznao je da će se vjenčanje obaviti u Vašingtonu 5. maja 2018. godine, a s obzirom na njihove nedavne razvode, spekuliše se da će ceremonija biti intimna, bez nepotrebne pompe i glamura.

"Ričard je moj heroj iz stvarnog života. Bila sam izgubljena, nisam vidjela svjetlo. Kad sam ga upoznala, moj je život dobio smisao", izjavila je zaljubljena Alehandra 2016. godine za magazin "Hola".

(kurir.rs)