Žene s oblinama su inteligentnije i rađaju pametniju djecu!

15:13, 21.09.2013.
Thumbnail

Iako cijeli svijet nameće trend vitke linije i mršavica, čini se da se obline ne daju tako lako i da je mnogo toga upravo na njihovoj strani.

Bez obzira na okruženje koje ženama kao da konstantno govori “Smršaj!”, obline nikada neće izaći iz mode. Postoje muškarci koji ne pristaju samo na kost i kožu, ali i same dame koje se ne daju tako lako pod uticajem koji vreba sa svih strana.

Nedavno istraživanje s Univerziteta Kalifornija još jedno je u nizu koje ide u korist oblina, a u pitanju je studija koja je pokazala da su žene s oblinama inteligentije od mršavih. I ne samo to, već žene koje imaju čime da se pohvale u predjelu zadnjice i kukova rađaju inteligentniju decu.

Ipak, kada se misli na obline, ne misli se na gojaznost, jer prekomerna tjelesna težina šteti djeci tokom trudnoće zbog prevelike količine omega-6 kiselina, koje se u velikoj mjeri gomilaju u organizmu.

Za razliku od gojaznih i žena s oblinama, manekenski tipovi žena imaju manjak i jednih i drugih kiselina. Zanimljivo je, takođe, da žene koje imaju višak kilograma u gornjem delu tijela imaju poteškoće sa snabdjevanjem djeteta masnim kiselinama u toku trudnoće, što opet ima negativan učinak na razvoj njegovog mozga.

Iz svega ovoga se izvodi zaključak da žene koje imaju široke kukove, uzak struk i koje nemaju višak masnih naslaga u gornjem delu tijela predstavljaju idealne partnerke, jer su pametne i rađaju pametnu djecu.