Zdravko Mamić na sinovoj svadbi bez košulje pjevao "Ne može nam niko ništa" pa se okliznuo i pao

10:39, 17.10.2017.
Thumbnail

Zdravko Mamić izveo je potpuni haos na sinovom vjenčanju kad je začuo svoju omiljenu pjesmu "Ne može nam niko ništa" Mitra Mirića.

Mamić je go do pasa kleknuo na pod ispred nevjeste Tije Jurčić i podigao ruke, u svom već prepoznatljivom stilu. Zatim mu je prišla i Rada Manojlović, koja je pjevala na svadbi te ga je, kako se čini prema snimci, obasula novčanicama (koje joj je on prethodno dao u ruke) i zagrlila ga, nakon čega je počela prava "ludnica" na plesnom podijumu.

Mamic zatvor

Mamiću je u jednom trenutku prišao i sin Mario te ga poljubio, a kada su krenuli prvi stihovi, pjevačica se u potpunosti posvetila Mamiću. Pružila mu je ruke da ustane s poda te okrenula mikrofon ka njemu, na šta je Mamić zapjevao "ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole".

Dok je pjevao, Mamić je počeo munjevitom brzinom izvoditi pokrete koji se mogu opisati samo kao trčanje na mjestu (što je zaista čudno za nekoga ko je ranjen prije dva mjeseca). Taj ga je potez koštao, jer se okliznuo i pao na pod, ali munjevitom brzinom je ustao te je i posljednje taktove pjesme dočekao s rukama u vazduhu.

(index.hr)