Zavirite u ekskluzivni erotski klub sa Beverli Hilsa VIDEO

10:29, 01.10.2017.
Thumbnail

Nova dokumenatarna serija o ekskluzivnom erotskom klubu sa Beverli Hilsa nudi uvid u ono što se dešava iza zatvorenih vrata ovog tajnovitog mjesta.

Dejvid Lovner je prije četiri godine osnovao klub, a svojeveremeno se hvalio kako su mu gosti elita iz Holivuda, navodeći glumicu Gvinet Paltrou i njenog dječka, Breda Falčuka, inače filmskog producenta, kao stalne goste kluba.

- Neki članovi žele da nauče kako da pruže veće zadovoljstvo, dok drugi naš klub vide kao mjesto na kojem mogu istražiti svoje primalne porive - ističe Dejvid, prenosi Daily Mail.

Kako biste postali član potrebno je da u džepu imate 12-75 hiljada dolara, a da biste bili poželjan kandidat treba da budete privlačni, da posjedujete profesionalni status itd.

Kao član treba da učestvujete u erotskim balovima pod maskama, da prisustvujete svečanim večerama, a postoje i časovi fetišizma i erotske umetnosti na svaka dva mjeseca. Kad je lijepo vreme u klubu se obično vreme provodi na zabavama pored bazena. Cilj svih okupljanja je "uzvišena sloboda i seksualna utopija", kako navode iz kluba.

Svaku ulaznicu za erotska okupljanja muškarci plaćaju 1850 dolara, a ako dođu sa partnerkom 1500. Žene ne plaćaju ulaz, ali moraju poslati prijavu sa fotografijama na kojoj su potpuno gole. Klub ističe kako im je najvažnija privatnost njihovih članova pa su telefoni zabranjeni, a na okupljanjima svi nose maske. Muškarci obvezno (barem na početku večeri) nose smokinge, a žene ili večernje haljine ili neki negliže.

Sam vlasnik, Dejvid, kao i ostalo osoblje kluba ne učestvuje u seksualnim činovima tokom okupljanja.

(Blic.rs)