Za noć pokušao ukrasti pet golfova

11:17, 14.09.2017.
Thumbnail

Muškarac čiji su inicijali A.K. uhapšen je nakon što je za noć ukrao ili pokušao ukrasti pet starih "golfova" u Bijeljini, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Vlasnik jednog starog "golfa" prijavio je u 2.00 časa juče da je nepoznati muškarac kamenom razbio bočno staklo na njegovom automobilu koji je bio parkiran u Ulici Meše Selimovića.

Vlasnik je spriječio krađu vozila, a policija je ustanovila da je izvršilac krivičnog djela A.K. koji je za manje od dva sata zaustavljen i uhapšen u drugom ukradenom "golfu dva" koji je otuđio sa parkinga u Bijeljini.

Operativnim radom na terenu policija je otkrila da je on iste noći pokušao da otuđi još dva automobila "golf dva" sa parkinga u gradu, što je i priznao policiji tokom kriminalističke obrade, navodi se u saopštenju.

Ovaj kradljivac starih golfova u toku noći 12. na 13. septembar oštetio je i vrata na garaži u Ulici Meše Selimovića, te još jedan "golf" po prijavi oštećenih lica.

Zbog izvršenih krivičnih djela oštećenja tuđe stvari, teška krađa u pokušaju i teška krađa lice je uhapšeno, a iz policije navode da je riječ o višestrukom povratniku u izvršenju krivičnih djela protiv imovine.

(Srna)