Vučić: Iduće godine prosječna plata u Srbiji 500 evra

08:15, 10.08.2017.
Thumbnail

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je uvjerenje da će krajem iduće godine prosječna plata u Srbiji biti oko 500 evra i istakao da će građani osjetiti i moći da vide šta je sve urađeno.

On je sinoć, u intervjuu televiziji „Pink", kazao da je Dragan Šutanovac jednom u Narodnoj skupštini rekao da će, ako stvarno dođe do toga da prosječna plata u Srbiji bude 500 evra, svi glasati za SNS.

Nikada to više neće ponoviti, zato što mu je jasno da će već krajem 2018. godine, vjerovatno, prosječna plata u Srbiji biti oko 500 evra", uvjeren je Vučić i dodaje da to govori da velikim radom, trudom, energijom, skromnošću i posvećenošću možete da postižete neuporedivo bolje rezultate.

Upitan koliko prepreka ima na tom putu, kazao je da ih uvijek ima mnogo, ali da nije to ključno, već upornost i angažman, kao što je osnivač Ikee govorio da nije potrebno da se ne pogriješi, jer ćete griješiti svaki dan, pošto ne griješi samo onaj koji spava.

"Ali, ispravljate greške u hodu, radite, borite se, a što se više borite, to ćete više rezultata da imate", naglasio je Vučić.

(Tanjug)