Vole li žene džentlmene ili ne?

14:16, 12.09.2017.
Thumbnail

Šta žene žele? - pitanje je koje zbunjuje mnoge muškarce, ali istraživanje sajta za zabavljanje match.com pomoći će im da malo bolje razumiju lepši pol.

Zaključak istraživanja u kom je učestvovalo 500 singl žena je da pripadnice nježnijeg pola misle da su džentlmeni izumrli, ali više i ne padaju na tradicionalne pokazatelje lijepih manira.
Sve je više žena koje kao staromodne i nepotrebne ocjenjuju činove poput pridržavanja kaputa, izvlačenja stolice i insistiranja na tome da dama u restoranu prva naruči. Ali pripadnice ljepšeg pola i dalje cijene pažnju. Pa je tako na vrhu liste poželjnih gestova to da muškarac ženu pozove onda kad je rekao da će to uraditi.

Takođe, žene očekuju da ih partner pozove nakon sastanka da bi se uvjerio da su stigle kući bezbijedno, kao i da ne otkaže dogovor u posljednjem minutu. Savremene dame vole i kad im muškarac šalje poruke u toku dana, isključi telefon tokom sastanka, ne bježi od upoznavanja njene porodice i prijatelja, dođe po nju, a ako koriste taksi, da ga on plati.

Takođe, vole kad on postavlja zajedničke fotografije na društvenim mrežama i kad njoj prepusti daljinski upravljač.

(Novosti)