Vojvodić: U Zenicu po opstanak

19:58, 20.04.2018.
Thumbnail

Borac želi da ostane neporažen na "Bilinom Polju" Ukoliko izbjegnu poraz Banjalučani će napraviti ogroman korak ka opstanku u Premijer ligi. U suprotnom Čelik će prići na samo četiri boda zaostatka.

"Mi smo u boljoj poziciji nego neke ekipe koje su na tabeli ispod nas. Čeliku je biti ili ne biti, a to je naša najveća šansa da ostvarimo povoljan rezultat. Van stroja su golman Nemanja Trkulja, zatim Aleksandar Kondić, te Siniša i Stefan Dujaković zbog povreda. Kapitena Nemanje Janjičića neće biti zbog crvenog kartona. Njegovo mjesto zauzeće iskusni Bojan Puzigaća", rekao je Darko Vojvodić strateg Borca.

Uprava je u protekloj sedmici po treneru uradila vekliki posao, a pred polazak u Zenicu održan je zajednički sastanak.

"Da se igra maksimalno, da ne podležemo bilo kakvim pritiscima i mješetarenjima već da igramo pošteno do kraja. Želimo samo da imamo iste uslove kao i ostale ekipe", istakao je Vojvodić.

Meč u Zenici je u 17 časova, a u istom terminu igraju Vitez - Mladost dok je u nedjelju duel Sloboda - GOŠK. U ligi za šampiona Radnik čeka Zrinjski u 16.30 časova, a pola sata kasnije Krupa je u uvertiri Kupa BiH domaćin Željezničaru.