Vikend vekerica

07:00, 01.06.2018.
Thumbnail

U "Vikend vekerici" saznaćete sve o muzičkom festivalu Kozara puls fest, vodimo vas na srpsku izložbu u Italiji, saznaćete novosti iz "Hiperkorta" i "Mikrofina". Početkom juna počinje najznačajnija pozorišna manifestacija kod nas "Teatar fest" koja okuplja najvažnija glumačka imena regiona. O svojoj novoj knjizi "Solunska 28" i muzičkom kambeku "Zabranjenog pušenja" govori dr Nele Karajlić. 

Emisija "Vikend vekerica " svake subote i nedjelje od 8 do 10. 

Probudite se sa nama!

Vijesti iz grada, izvještaji sa terena, zanimljivi gosti, analize, sportski i kulturni blokovi, samo su dio onoga što vam donosimo svaki vikend u Vikend Vekerici.

Opis emisije: 

Vikendom od 8h u studiju ATV-a vas dočekuje Dijana Radulj. 

Subotom i nedjeljom, donosimo porodični magazin "Vikend vekerica" bogat brojnim sadržajima – pričama iz života i našeg okruženja, pregledom kulturnih dešavanja, uz goste iz različitih oblasti, poput ljekara, stručnjaka iz oblasti poljoprivrede, obrazovanja, predstavljamo mlade i uspješne ljude i otkrivamo šta muči stanovnike RS. Nudimo i pregled cijena osnovnih životnih namirnica, recepte za dobar dan, vremensku prognozu i pregled stanja na putevima.