Kraj potjere

Zoran ubio suprugu, pa pucao sebi u usta

  • 07.09.2018. 17:01

Srbin Zoran Luivanović (40) koji je ranije danas ubio suprugu Tamiju Dugalić (33), takođe Srpkinju, nasred ulice u Vićenci i pobjegao, izvršio je samoubistvo, prenijeli su italijanski mediji.

Kako je javila agencija Ansa, on se ubio pucavši sebi u usta.

Luivanović je sa tri hica usmrtio suprugu Tamiju Dugalić i potom pobjegao.

Karabinjeri su drugim snagama policije signalizirali tip i tablicu njegovog vozila, koje je policija potom presrela na autoputu A4.

Ubistvo se dogodilo jutros nedaleko od industrijske zone. Prema prvim informacijama žena je ubijena pored ulice, nedaleko od svog automobila, u koji je najvjerovatnije probala da uđe kako bi pobjegla.

Kako pišu tamošnji mediji, radi se o paru porijeklom iz Srbije. Žena je stara 33 godine, dok je ubica prošlog jula osuđen na kućni pritvor zbog nasilja nad istom ženom.

Ljekarska ekipa koja je stigla nije mogla ništa da uradi, navode mediji, i ističu da povrede liče na klasičnu egzekuciju.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.