Šabac

Ženu tukao do smrti: Ubici potvrđena optužnica i produžen pritvor

  • 29.03.2021. 22:43

Dejanu T. (40) iz Šapca, optuženom za ubistvo Zagorke Ćulafić (70) iz Srbobrana, Viši sud u Somboru produžio je pritvor do 25. maja.

Ova odluka doneta je zbog opasnosti od bekstva i kako ne bi ponovio krivično djelo. Optužnica koju je Više javno tužilaštvo u Somboru podiglo protiv njega je potvrđena.

Policija je Dejana T. uhapsila 28. jula 2020. zbog sumnje da je dva dana ranije u Srbobranu, u NJegoševoj 30, u kući u kojoj je živjela, usmrtio mještanku Zagorku Ćulafić. Nesrećna žena je, kako se tvrdi, preminula od zadobijenih povreda nanetih udarcima rukama i tupim predmetom po glavi i tijelu, pišu Novosti.

Pored njenog beživotnog tijela, koje je bilo prekriveno peškirima i ćebadima, pripadnici MUP su pronašli i ispreturane stvari. Zagorka je, prema rečima komšija, živjela sama u toj iznajmljenoj kući, i koliko je njima poznato nije imala dragocjenosti. Pretpostavlja se da je osumnjičeni u kuću ušao, a zatim i pobjegao kroz prozor koji je bio otvoren, jer su ulazna vrata bila zaključana.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.