Mogućnost zamjenskog vaučera

Za sve rezervisane aranžmane u Grčkoj do 15. jula važi ovo pravilo

  • 07.07.2020. 07:22

Zva sve koji su imali uplaćene i rezervisane aranžmane do 15. jula, a koji su obustavljeni usljed zatvaranja granice u Grčkoj, biće omogućeni zamjenski vaučeri, a odluka grčkih vlasti neće uticati na turiste koji su sada na ljetovanju, i oni će moći nesmetano da se vrate u zemlju.

Grčka je jutros rano zatvorila granicu za državljane Srbije, osim za neophodna putovanja.

Državljanima Srbije ulazak u Grčku zabranjen je do 15. jula, kada će se o odluci ponovo odlučivati u zavisnosti od epidemiološke situacije.

Svi koji su već u Grčkoj, ne treba da brinu i moći će da iskoriste aranžman do kraja, potvrđuju iz turističkih agencija.

Navodi da se ovoj mjeri niko nije nadao pa samim tim ni pripremao za takav scenario, ali da svakako nema mnogo novih putnika koji su uplatili aranžman u posljednje vrijeme, već su uglavnom to učinili ranije, prije 15. marta.

Kako kaže, vidjeće se još kako će vlasnici smještaja u Grčkoj postupiti dalje, odnosno da li će htjeti da vrate novac i da će svakako našim putnicima biti ponuđena nova putovanja i dodaje da je 90 odsto putnika vrlo pozitivno reagovalo na tu mjeru.

Neće biti problema ni sa turistima koji su trenutno na ljetovanju, odnosno moći će da ostanu i privedu svoj odmor kraju.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)