Novi detalji

Vujošević uhapšen na Kanarskim ostrvima: Švercovao gotovo pola tone kokaina za škaljarce?

  • Извор: Агенције
  • 09.08.2021. 21:05

Predrag Vujošević, zvani Marko, jedan od najpoznatijih članova međunarodne grupe kradljivaca dijamanata "Pink panter", uhapšen je na Kanarskim ostrvima, zbog šverca gotovo pola tone kokaina za "škaljarski klan", javlja El Pais.

Prema pisanju tog lista, Vujošević, kojeg tamošnji mediji nazivaju bivšim vođom "Pink pantera", uhapšen je dok je čuvao kokain.

Izvori iz istrage za list navode da je Vujošević navodno postao saradnik klana nakon što je u Francuskoj odslužio kaznu zbog pljački koja se pripisuje Pink Panterima.

Vujošević je uhapšen u jednoj zgradi u gradu Kosta Adehe, prilikom pokušaja bjekstva. U automobilu koji je bio parkiran u garaži policija je pronađla 338 kilograma droge u koferima.

Podsjetimo, četvorica pripadnika "škaljarskog klana" uhapšena su jučer na Kanarskim ostrvima zbog sumnje da su organizovala šverc kokaina iz Južne Amerike koji su kasnije distribuirali lokalnim bandama.

Prilikom hapšenja, kod osumnjičenih je pronađeno 400 kilograma kokaina, kao i pola miliona eura u kešu, za koji se sumnja da je stečen trgovinom droge.

- Lisice su stavljene četvorici muškaraca, za koje se sumnja da su povezani sa opasnim kriminalnim klanom iz Crne Gore. Ova kriminalna mreža uspostavila je kanal za transport kokaina iz Južne Amerike do Kanarskih ostrva. Članovi klana su na Kanarskim ostrvima iznajmljivali vile u luksuznim četvrtima, odakle su distribuirali drogu lokalnim bandama - navodi španska policija, prenosi El Dia.

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.