Prvobitni epicentar zaraze

Vuhan bez novih slučajeva virusa korona

  • 19.03.2020. 15:40

Kineski grad Vuhan, prvobitni epicentar novog virusa korona, izvestio je da danas nije bilo novih infekcija koje su prenjeli jedni drugima, što je znak nade za svijet i pouka o strogim mjerama potrebnim za zaustavljanje njegovog širenja.

Ali, čini se da će Italija nadmašiti kineski broj smrtnih slučajeva od virusa korona, koji se proširo na SAD i Evropu, prenio je AP.

Zbog brzog širenja korona virusa po Evropi, tradicionalni sapun marke Marselj doživeo je renesansu, pošto su Francuzi ponovo otkrili ovaj lokalni proizvod.

U Savoneri de la Likorn, porodičnoj firmi koja radi više od jednog vijeka i koja vodi četiri prodavnice sapuna na Starom pristaništu, muzej i malu fabriku u srcu Marselja, prodaja je povećana za 30 odsto, dok su se porudžbine iz Italije učetvorostručile od kada je ta zemlja proglasila vanredno stanje zbog korona virusa.

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина