Kambodža

Uznemirijuća fotografija: Pijavica mu se uvukla u polni organ dok se kupao

22:24, 29.06.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Stariji muškarac iz Kambodže umalo je ostao bez polnog organa u koji se uvukla pijavica dok se kupao u jezeru kako bi se rashladio.

Doktori kažu da se muškarac tokom dana bućnuo u jezeru bez odjeće jer mu je bilo prevruće, a potom je otišao kući. Međutim, uveče kada je želio da mokri osjetio je stravičan bol. Kako bol nije popuštao, a ud je počeo da mu otiče, morao je da potraži hitnu medicinsku pomoć.

S obzirom na to da muškarac nije imao istoriju bolesti i probleme sa urinarnim traktom, ljekari su mu u polni organ stavili sondu sa kamerom kako bi utvrdili o čemu se radi. Mislili su da možda kamen stvara probleme, međutim, ono što su unutra ugledali ih je u potpunosti šokiralo.

Snimci su pokazali da se pijavica uvukla čovjeku u polni organ i krenula da sisa krv. Prije nego što su ga uveli u operacionu salu ljekari su morali da koriste bipolarni resetoskop kako bi ubili pijavicu i spriječili je da dalje ubija čovjeka. Vjerovali ili ne, za samo par sati uspjela je da posisa gotovo pola litre krvi.

(Izvor: Telegraf)