Osumnjičeni uhapšeni

Užas u Indiji: Grupno silovali ženu u karantinu

  • 26.04.2020. 15:25

Jednu ženu u Indiji silovala je grupa muškaraca u školi u državi Radžastan, u kojoj je bila sama u karantinu zbog pandemije virusa korona, saopštila je danas policija.

Incident se dogodio prošle sedmice kada je žena, koja radi za nadnicu, zatražila sklonište od policije nakon što je sama prepješačila više kilometara i izgubila se na putu za rodno selo.

Sa obzirom na to da nije postojao karantinski centar lokalna policija smjestila je ženu tokom noću samu u jednu školu gdje su je silovala trojica muškaraca.

"Tri mještanina koja su silovala ženu u školi su uhapšena i prebačena u zatvor", rekao je Part Šarma, policijski zvaničnik u oblasti Savai Madopur.

On je dodao da je jedan policajac suspendovan zbog nemara u ovom slučaju.

Žrtva, žena dobi između 40 i 45 godina, saopštila je polciji da je hodala nekoliko dana prije nego je došla u selo u kome su je silovali.

Šarma je rekao da je žena upućena u lokalni karantin radi testiranja na Kovid-19, ali da nisu stigli rezultati testa.

Blokada koju je uveo premijer Narendra Modi radi suzbijanja širenja virusa natjerala je više desetina hiljada radnika, koji su izgubili posao u gradovima, da hodaju danima do kuća u ruralnoj Indiji. Mnogi su u pretrpanim karantinskim centrima.

U Indiji, državi sa 1,3 milijarde stanovnika, registrovana su 26.496 slučajeva infekcije i 824 smrtna ishoda.

I pored strogih zakona, silovanje u Indiji se dogodi u prosjeku na svakih 20 minuta. 

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.