Isplivao stravičan snimak

Upoznao djevojku preko interneta, zadavio je i stavio u kofer

21:36, 14.11.2019.
Ubistvo britanske studentkinjue Grejs Milan, koju je na Novom Zelandu tokom seksa zadavio dečko koga je upoznala na Tinderu, zaprepastio je svijet.

Ona je najprije proglašena nestalom u Oklandu prošle godine, a kasnije je pronađena mrtva. Njeno tijelo je bilo nagurano u kofer koji je zatim zakopan u grmlju izvan grada.

Suđenje za ovo šokantno ubistvo u toku u Oklandu, a na optuženičkoj klupi našao se neimenovani 26-godišnji muškarac. Tužilac tvrdi da je optuženi namjerno ubio Britanku u toku seksa, a ubrzo potom otišao na sastanak sa drugom djevojkom. Poroti su prikazani i snimci bezbjednosnih kamera i policijske fotografije sa mjesta zločina.

Na suđenju je govorio i patolog Sajmon Stejbels koji je grafički opisao kako su izgledali posljednji trenuci Grejsinog života.

Opisujući uzrok smrti kao “pritisak na vrat”, patolog je rekao da je davljenje traalo najmanje pet minuta.

– Ne možete ubiti nekoga blagim dodirom. Potrebna je velika sila. Davljenje rukama tokom odnosa je, iz mog iskustva, rijetko, makar na Novom Zelandu. Nisam čuo za takav slučaj – objasnio je.

Prema patologovim riječima, rane na Grejsinim rukama i grudima govore da je bila prisilno prikovana za krevet ili pod.

Majka žrtve je neutešno plakala u sudnici dok je slušala o povredama svoje kćerke.
Advokati odbrane tvrde da je smrt nastupila slučajno tokom “dobrovoljnog seksa” nakon što je Grejs zamolila optuženog da joj stegne vrat.

Kamere zabilježile iznošenje tijela

Porota je na suđenju vidjela i snimke sa bezbjednosnih kamera na kojima su Grejs i optuženi snimljeni kako zagrljeni šetaju Oklandom, posjećuju barove i kazino.

Poslije noći u baru, kamere su ih snimile kako dolaze u hotel “CityLife”, gdje živi osumnjičeni. Grejs je tada viđena u lobiju hotela sa svojim navodnim ubicom prije nego što se uputila u sobu 308 – a to je posljednji put da je viđena živa.

Porori je prikazan i novi jezivi snimak na kome se vidi kako osumnjičeni nonšalantno u hotelski lift unosi kofer sa Grejsinim golim tijelom, a zatim ga stavlja u gepek iznajmljenog automobila i, pretpostavlja se, nosi do mjesta gdje će ga zakopati.

(Daily Mail)

Pročitajte još:

Pijan bježao nakon nesreće, u autu mu pronašli oružje

Krš i lom pet automobila: BMW bez pola prednjeg dijela

Danas predah od lošeg vremena, od petka najavljen haos na Balkanu

Pokušaj ubistva: Sjekirom krenuo na Jevtovića poslije svađe

Otac sina koristio kao štit tokom kupovine droge, beba teško ranjena

Ušunjao se u Gimnaziju, pokušao da siluje učenicu u toaletu

Nives koštala 4.000 evra, Stanija najjeftinija

Zaveo dadilju (13) svoje djece, supruga joj prijetila ubistvom