Policija u potrazi za dokazima

Ubistvo majke iz Kalifornije slučaj pogrešnog identiteta?

  • Извор: Новости.рс
  • 02.08.2021. 18:41

Majka iz Kalifornije koja je ranjena iz vatrenog oružja pred svojom šestogodišnjom kćerkom, umrla je, a vlasti smatraju da se radi o slučaju pogrešnog identiteta.

U saopštenju policije okruga Frezno navodi se da je Žaklin Flores (25) sjedila u parkiranim kolima, sa kćerkom na zadnjem sjedištu, kada je pogođena u glavu, javlja CNN.

- Na sreću, dijete nije povrijeđeno, ali je metak ušao kroz zadnji prozor gdje je dijete sjedilo - navodi se u saopštenju policije.

Floresova je prebačena u lokalnu bolnicu u teškom stanju i umrla je tri dana kasnije, saopštila je danas policija na svom Tviter nalogu.

U policijskom saopštenju se navodi da istražitelji ne vjeruju da je ona bila predviđena meta.

 - Ovaj besmisleni čin nasilja je možda bio slučaj pogrešnog identiteta - saopštila je policija i pozvala javnost da svako ko ima bilo kakve dokaze, uključujuci video zapise i slike, dostavi iste policiji.

Тагови:
  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.