Zastrašujuće

Ubila momka tokom seksa, pa mu odrubila glavu i ostatke objesila na kuke u stanu VIDEO

  • 31.03.2019. 13:46

Anastasija Belošapkina (21) tokom seksa ubila je svog momka Dmitrija Sinkeviča (24), a zatim kuhinjskim nožem iskasapila tijelo kako bi izgledalo kao satanistički idol Bafomet.

Belošapkina je osuđena na 10 godina zatvora za ubistvo i oskvrnuće tijela. Momak je umro u njihovom stanu, od gušenja za vrijeme "grubog seksa" u ruskom gradu Orjol blizu granice s Ukrajinom.

Momka je, kaže, ubila za vrijeme sado-mazo igre, a zatim mu je odrubila glavu, odrezala usne i obraze, odsjekla udove i prste, te iščupala utrobu. Neke dijelove tijela pobacala je vani u smeće, a druge je zaledila. Ostatak je objesila za kuke u stanu koji je nalikovao na mesnicu, a prsti su bili razbacani uokolo. Sama je priznala oba zločina, a vještačenje je utvrdilo kako je psihički sposobna za suđenje.

Dok je Belošapkina rezala njegovo tijelo, sestra ju je nazvala da pita šta ima.

"Sjeckam svog momka", odgovorila je, prenosi "Radiosarajevo.ba".

Dmitrijeva maćeha Nina Sinkevič rekla je da su mu prsti odsječeni kako bi podsjećao na Bafometa.

"Kada smo vidjeli njegovu glavu... primjetili smo da su mu vilice stisnute, što znači da je podnosio snažnu bol", dodala je maćeha.

Komšije kažu da su ljubavnici bili fanovi okultizma i BDSM-a, a žalili su se i na orgijanje koje su organizovali svake sedmice. Na njegovim društvenim mrežama bilo je satanističkih slika.

Njegova posljednja slika prikazuje ih zajedno kako šeću psa u nedjelju, rano jutro na dan njegovog ubistva.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.