Tom Bel

U pucnjavi ubijen bokser

  • 19.01.2019. 09:59

Mladi engleski bokser Tom Bel (21) preminuo je u bolnici nakon ranjavanja u pucnjavi u porodičnom pabu u Donkasteru.

"Likvidacija je izvršena s mafijaškim pečatom", tvrdi "Daily Mail".

Prema iskazima svjedoka, Tom Bel bio je okružen prijateljima prije nego što su ga nepoznati počinioci iz automobila smrtno ranili kroz staklo gostionice.

Policija je pokrenula istragu. U međuvremenu je potvrdila pronalazak zapaljenog BMW-a. Inspektorski tim vjeruje kako je riječ o automobilu, pronađenom nekoliko kilometara od mjesta Belovog ubistva, iz kojeg su nepoznati počinioci počinili atentat.

Sumnja se da je Tom Bel, na glasu kao perspektivni bokser, bio upleten u poslove s pripadnicima podzemlja.

"Uz to što je bio izvanredan bokser, bio je i ljudsko biće. Naporno je trenirao u klubu, inspirisao i ohrabrivao druge boksere i ljude uopšte", poručio je Belov lični trener Pol Harison.

Prema podacima "Boxreca", Tom Bel u šest mečeva perolake kategorije ostvario je identičan broj pobjeda. Profesionalnu karijeru započeo je krajem 2015. godine. Posljednji meč odradio je početkom septembra 2017. godine.

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.