U pucnjavi u kazinu poginule dvije osobe

  • 02.05.2021. 10:34

Dvije osobe ubijene su u pucnjavi u kazinu u Grinbeju, u američkoj saveznoj državi Viskonsin, a jedna osoba je teško povrijeđena, nakon čega je policija likvidirala napadača.

Policija je saopštila da postoje indicije da je napad bio pripreman i da je ubica želio da likvidira određenu osobu s kojom je bio u sukobu.

"Želio je da ubije određenu osobu koja u tom trenutku nija bila u kazinu, ali ubica je donio odluku da ipak na nekoga mora da puca i zato je napao kolege te osobe zbog koje je došao naoružan i spreman da izvrši zločin", izjavio je pripadnik policije Kevin Polak, prenosi AP.

Mreža Si-Bi-Es javila je da se pucnjava dogodila sinoć oko 20.00 časova po lokalnom vremenu i da je ranjeno sedam ljudi.

Uprava kazina ranije je potvrdila na "Tviteru" da je došlo do pucnjave u kojoj je povrijeđeno više ljudi, ali bez detaljnijih informacija o broju i stanju povrijeđenih, kao i o napadaču.

AP navodi da je tužilac DŽoš Koul na "Tviteru" napisao da je poprište zločina pod kontrolom i da je opasnost prošla, bez drugih detalj, a guverner Viskonsina Toni Evers objavio je sinoć da je potpuno slomljen zbog ovog zločina.

Nije poznat identitet ni napadača ni žrtava. Istraga je u toku.

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм