Na mjestu događaja pronađen je pištolj

Tuča Grka i Albanaca, šestoro povrijeđenih

  • 29.10.2018. 12:19

Najmanje šest osoba je povrijeđeno u sukobu grupa Grka i Albanaca u predgrađu Atine, svega dan pošto je u pucnjavi sa albanskom policijom ubijen jedan Grk, javljaju grčki mediji. Grčka policija tvrdi da ta dva događaja nisu povezana.

Grupe Grka i Albanaca su se sukobile u parku u Garekasu u predgrađu Atine, a ukupno šest osoba je poslije incidenta prebačeno u lokalne bolnice, uključujući i Grka koji je ranjen iz vatrenog oružja, javlja Katimerini.

Grčka policija ispituje moguću vezu između incidenta u predgrađu Atine sa pucnjavom na granici Albanije i Grčke u kojoj je ubijen jedan Grk, pošto je prethodno iz "kalašnjikova" pucao na albanske policajce.

Lokalni mediji u Atini navode da je mnogo vjerovatnije da se radi o sukobu dvije grupe švercera droge nego o reakciji na pucnjavu na granici dvije države.

Grk, identifikovan kao Konstantinos Kacifas, stradao je u nedelju u pucnjavi kod sela Bularat, nedaleko od granice Grčke, pošto je iz "kalašnjikova" otvorio vatru na albanske policajce koji su skidali grčku zastavu sa groblja iz Drugog svetskog rata.

Albanski policajci su pokušali da skinu grčku zastavu, ali je Kacifas otvorio vatru iz "kalašnjikova", zatim pobjegao u pravcu sela, a potom ka okolnim šumama. Tu su ga stigli albanski specijalci, koji su ga ubili poslije razmjene vatre, navode albanski mediji.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)