Nova blamaža predstavnika Prištine

Tramp u sekundi otkačio Pacolija VIDEO

  • 28.09.2018. 10:37

Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli doživeo je na zasjedanju Generalne skupštine UN nekoliko situacija od kojih će se teško oporaviti.

Prvo je prišao premijeru Srbije Ani Brnabić koja ga je odmah upitala ko mu je dao dozvolu da dođe u Njujork, potom su ga Marokanci demantovali kada je izjavio da je s njima pričao o Kosovu, a onda je na red došao predsjednik SAD Donald Tramp.

Pacoli je u hodniku zgrade UN prišao Trampu pokušavši da se rukuje i popriča s njim, na šta mu je predsjednik SAD otpozdravio i, kao da se ništa nije ni desilo, produžio svojim putem. 

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je, komentarišući ponašanje prištinske delegacije na marginama zasjedanja generalne skupštine UN, kao "blamaža" i "bruka", podsjećajući da njihova delegacija broji čak oko 40 članova dok srpska, koja zvanično učestvuje na zasjedanju ima deset članova. 

On je objasnio i da su članovi kosovske delegacije na Ist riveru sa propusnicama na kojima stoji oznaka "O", odnosno ostali.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.