Radila na predsjedničkoj kampanji

Tramp poljubio ženu bez njenog pristanka: Ona hoće da ga tuži!

  • 25.02.2019. 16:28

Jedna žena koja je radila na predsjedničkoj kampanji Donalda Trampa 2016. godine odlučila je tužiti trenutnog predsjednika SAD-a tvrdeći da ju je poljubio bez njenog pristanka.

Alva Džonson je izjavila kako se svim silama trudila da izbjegne pokušaje Donalda Trampa da ju poljubi za vrijeme održavanja političkog mitinga u Tampi na Floridi u avgustu 2016. godine, prenosi "Independent".

Naime, ona je navodno okrenula glavu dok ju je predsjednik SAD-a pokušavao poljubiti, ali je ipak predsjednik SAD-a na kraju u svojim namjerama i uspio.

"Odmah sam se osjetila napadnutom jer nisam očekivala, niti sam željela da se nađem u ovoj situaciji. Još uvijek mi se u glavi vrti film kako mi se Tramp približava", rekla je za "Washington Post".

S druge strane, iz Bijele kuće negiraju optužbe.

"To se nikada nije dogodilo i u suprotnosti je s nekoliko izjava očevidaca", izjavila je sekretarica Bijele kuće Sara Senders nazivajući navode Alve Džonson apsurdnim.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.