Nove spekulacije

Tračevi u kraljevstvu: Kejt vidi kao prijetnju Megan Markl

17:36, 12.01.2019.
Izvor: klix.ba
Thumbnail
Nakon spekulacija da se Kejt Midlton i Megan Markl ne podnose i ne pričaju, dolazi i nova priča iz palate. Naime, izvori tvrde da Kejt smatra da joj je Megan prijetnja te se smatra odbačenom otkako je Megan tu.

Kejt, koja je navikla da su mediji fokusirani samo na nju, sada osjeća strah da bi je Megan mogla trajno zamijeniti ispred objektiva i bliceva.

"Otkako je počela izlaziti sa Viliamom, sva pažnja javnosti je uperena u nju. Sada se to mijenja jer je u porodicu ušla nova, mlađa djevojka koja pritom nije iz Britanije i ima posao u Holivudu. Megan je takođe dosta glasnija od Kejt i dolazi iz potpuno drugačije porodice", kaže izvor.

Megan je odrasla u drugačijim uslovima, dolazi iz disfunkcionalne porodice u kojoj su njeni roditelji razvedeni i ona se mora truditi da sama i bez podrške postigne sve ono što želi.

"Ipak, čini se da one imaju jedan zajednički cilj – prikriti sve svađe od javnosti. Zbog toga su se udružile za Božić te napravile odličnu atmosferu u palati", zaključuje izvor, piše klix.ba.