Užas

Svetlana i Stanislav ostavili djecu i otišli u polje da rade, kada su se vratilimališani su bili mrtvi

  • Извор: Телеграф
  • 23.09.2021. 09:28

Policija u Ukrajini istražuje smrt Mihajla (7) i Ane (9), čija tijela su pronađena u sanduku za posteljinu u njihovom porodičnom domu. 

Kobnog 18. septembra mališane su majka Svetlana (35) i otac Stanislav (41) ostavili same u kući kako bi otišli u polje da rade.

Prema navodima ukrajinskih medija, majka se sa mališanima posljednji put čula oko 10 sati, a u 11 se djeca već nisu javljala na telefon.

Umjesto da se vrate iz polja, koje je udaljeno oko 30 kilometara od kuće, Svetlana i Stanislav su ostali da okopavaju krompir i tek uveče su se vratili kući.

Ono što je sumnjivo jeste to što nestanak djece nije odmah prijavljen. Rezultati iz istrage pokazuju da su se roditelji, po povratku kući, prvo zaputili u kuhinju, gdje su konzumirali alkohol. Tek nakon što je Stanislav zaspao, Svetlana je krenula da traži djecu po kući.

Kada nije uspjela da ih pronađe pozvala je policiju, koja je ubrzo došla i započela potragu za mališanima. Policajci su sa psima tragačima obišli područje oko kuće, ali su psi reagovali tek po povratku u kuću. Tu su i našli tijela djece.

Ana i Mihajlo su pronađeni u sanduku za posteljinu, koji je u njihovoj porodici već generacijama. Prvi rezultati pokazuju da su preminuli od posljedica gušenja, ali će obdukcijom biti otkriven tačan uzrok smrti.

Sumnja se da su djeca tokom igre ušla u sanduk i da je poklopac pao preko njih. Iako je sa škrinje bio skinut katanac, metalna bravica je zakočila i djeca nisu mogla da podignu poklopac.

Protiv roditelja je podnijeta krivična prijava za zanemarivanje djece, a policija istražuje da li su možda mališani namjerno bili ostavljeni u sanduku, prenosi "Telegraf.rs".

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.