Šuška se da kraljica Elizabeta šalje Kejt da se suoči sa Megan i Herijem

  • 03.03.2021. 18:46

Veliki intervju princa Herija i Megan Markle s Oprah Vinfri, kraljica Elizabeta II. navodno je doživjela kao izdaju.

Kopanje po staroj rani njihovog odlaska iz kraljevske porodice i objašnjavanje razloga zbog kojih su to napravili doživjela je kao napad na ugled i čast monarhije i kraljevske porodice, i to u trenutku kad se ne zna hoće li princ Filip, koji je već dvije sedmice  u bolnici, oporaviti od infekcije, prenosi Story.

Izvor s dvora za magazin “New Idea” otkrio je kako je kraljica ljuta i očajna jer ne zna kako zaustaviti Heri i Megan da zarađuju na “prljavom vešu” kraljevske porodice pa je potajno zamolila Kejt Midlton, 39-godišnju suprugu princa Viliama, da odleti u Los Anđeles i konfrontira Herija te ga nagovori da zaustavi Megan u osvetničkom pohodu na kraljevsku porodicu.

– Kate se priprema otputovati u Los Anđeles i, po zamolbi kraljice, pokušati uvjeriti princa Herija da obuzda svoju odmetnutu suprugu u nanošenju daljnje štete kruni – rekao je izvor i naglasio kako se Suseksi neće lako dati utišati, ali je sad vrijeme da im dvor uzvrati udarac, a kraljica je upravo dala Kejt moć da to učini.

Podsjetimo, intervju s Oprah Vinfri koji će u nedjelju 7. marta biti emitovan na CBS-u jedan je od najiščekivanijih u ovoj godini.

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)