Feniks

Sumnjao u prevaru: Ubio ženu i dvije kćerke, jednu ubio zato što je plakala

  • 14.04.2019. 21:47

Muškarac u Feniksu je ubio četvoro ljudi, među kojima svoju suprugu i dvoje djece u pucnjavi koja je uslijedila nakon svađe i optužbi za preljub, prenosi CNN.

Osumnjičeni tridesotogodišnji Austin Smit (Smith) vratio se u četvrtak navečer iz bara te je optužio suprugu da ga je varala, a ona je to porekla.  

Ubio je ženu i dvije kćeri te potom muškarca za kojeg je mislio da ga supruga s njim vara, a nakon toga je ranio još dvije osobe.

Njegova supruga Dasia Peterson (Patterson) i kćeri sedmogodišnja Majan Smit (Mayan Smith) i petogodišnja Naša Smit (Nasha Smith)  pronađene su mrtve u porodičnoj kući.

Trogodišnja kćerka skrivala se ispod kreveta kad je policija stigla na mjesto zločina i nije bila povrijeđena. Osumnjičeni je policiji izjavio kako je odlučio da nju neće ubiti jer ga je podsjećala na njega.

Izjavio je kako je stariju kćer ubio jer je plakala.

"U boli smo zbog besmislenog gubitka naše voljene Dasije i njene djece, navodi se u izjavi porodice".

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.