Dječak star tri godine

Stravična nesreća: Dijete sjedištem smrskao momak njegove majke

  • 17.01.2019. 08:17

Dječak star tri godine je smrskan na smrt u automobilu, kada je momak njegove majke namjerno gurnuo svoje sjedište unazad, ljut zbog buke koju je dijete pravilo, rečeno je na sudu u Londonu.

Trogodišnji Alfi Lemb nalazio se na podu između prednjeg i zadnjeg sjedišta automobila marke “audi A4” kada je sa majkom Ejdrijen Hoare (23), njenim momkom 25-godišnjim Stivenom Votersonom, kao i rođakom Markusom Lembom (22) i njegovom djevojkom Emili Vilijams krenuo na putovanje prošlog februara, prenosi britanski “Telegraf”.

Ali dečak je bio zgnječen i ubijen “dodirom dugmeta” kada se Voterson, naljutio zbog buke koju je Alfi pravio i dvaput gurnuo svoje električno sjedište unazad.

Mali Alfi je umro od gušenja, nakon što mu je smrskan grudni koš.

Na sudu je rečeno da je Markus Lemb vozio automobil, pored njega je u suvozačkom sjedištu sjedio Voterson, iza su sjedile dvije žene, a dječak umjesto da bude vezan pojasem i da sjedi sa njima, nalazio se na podu ispred majčinih nogu, piše Blic.

U jednom trenutku putovanja Voterson se razbjesnio i namjerno gurnuo svoje sjedište unazad i udario dječaka. Ostali putnici su molili Votersona da vrati sjedište i on je to učinio. Ali kada je dječak ponovo postao bučan, Voterson je ponovo gurnuo sjedište i ostavio ga tako.

"Mamice", rekao je dječak teško dišući, a onda zaćutao.

Kako je rekao tužilac, njegova majka nije ispunila svoju dužnost da zaštiti sina, jer ga je smjestila na pod automobila i takođe nije pokušala da mu pomogne.

Markus Lemb i Emili Vilijams su svjedočili protiv Votersona i Ejdrijen Hoare, za koju su rekli da je i udarila dječaka prije nego što su ušli u automobil.

Vilijamsova je ispričala da je pomislila da dijete spava, ali da je pomislila da mu ipak nije dobro i rekla Ejdrijen da provjeri da li je sve u redu, na šta joj je ova rekla da mu je dobro.

Lemb je rekao da je tek kada su stigli kući vidio da detetu nije dobro. Na lice mjesta je stigla hitna pomoć i policija, Lemb je pokušavao da oživi dječaka, ali je očigledno bilo da je on već neko vrijeme bio mrtav.

Voterson i Hoare su lagali istražitove, a zatim su prijetili svojim saputnicima u pokušaju da prikriju svoj zločin, rečeno je porotnicima. Suđenje se nastavlja.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.