Otkrila ko je otac

Stravičan preokret u slučaju trudne Darije (14): Ivan (10) ipak nije otac

20:36, 14.02.2020.
Izvor: novosti.rs
Trudna djevojčica (14) iz Rusije koja je nedavno tvrdila da je zatrudnila sa desetogodišnjim dječakom priznala je da je lagala, ali i otkrila da je to učinila jer je – silovana.

Darija je policiji rekla da ju je stariji dječak (15) uslovio da ima seks sa njim kako ne bi razglasio po društvnim mrežama da je “k**va”, objavili su ruski mediji.

“Komsomolskaja pravda” objavila je juče da se sumnja kako je tinejdžer otac bebe i da je on zbog toga stavljen u kućni pritvor, da bi danas dodali kako je osumnjičen za silovanje.

Izvor ovih novina blizak Darijinoj porodici kaže da je djevojčica lagala kako bi izbjegla sramotu zbog silovanja.

Darija navodno tvrdi kako ju je stariji dječak uhvatio za kosu i rekao joj da se svuče kao i da se sve odigralo brzo na stepenicama stambene zgrade.

Policija je uzela izjave oboje tinejdžera, kao i njihovih roditelja, a istraga je u toku.

Podsjećamo, bizaran slučaj privukao je veliku pažnju širom svijeta kada se djevojčica, tada kao trinaestogodišnjakinja, pojavila u tv emisiji sa malim Ivanom (10) i tvrdila da je on jedini sa kojim je imala odnose.

Ona nije odustajala od svoje priče i pored tvrdnji ljekara koji je pregledao Ivana da on nije dovoljno seksualno zreo da bude otac.