Zelenašu vratila lažni novac

Srpkinja oteta u centru Torina

  • 15.08.2019. 16:00

Trojica muškaraca kidnapovala su Srpkinju u centru Torina u srijedu prijepodne.

Srpkinja je šetala centrom grada sa svojim partnerom, kada se kraj njih zaustavio crni kombi i kojeg su izašli maskirani otmičari i oboje pokušali da uvuku u kombi. Muškarac je uspio da se otrgne napadačima, dok su  državljanku Srbije uspjeli da uvuku u vozilo i pobjegli.

Otmičari su pokušali da se sakriju u privatnoj garaži, ali naišli su na čuvara garaže koji im je objasnio da je njihovo vozilo isuviše veliko da bi se tu parkirali i da će parking morati da pronađu na drugom mejstu. Dok su razgovarali sa čuvarom, policija ih je opkolila.

Policajci su u kombiju pronašli 35-godišnjakinju, koju su otmičari vezali kanapom, a usta joj zapušili ljepljivom trakom, i trojicu Nijemaca, vlasnika građevinske kompanije u Njemačkoj (54), i dvojica mladića starosti 24 i 26 godina koji su poznati policiji.

Prepostavlja se da je motiv otmice to što je Srpkinja ranije pozajmila novac na kamatu od njemačkog biznismena, a svoj dug vratila lažnim novcem. Nijemac je odlučio da je na ovaj način natjera da vrati novac. U pitanju je iznos od 50 hiljada evra.

Portal "Il canavese" prenio je da je zdravstveno stanje Srpkinje dobro, osim što je preživjela veliki šok i stres. Kod nje je pronađeno 2.700 evra u kešu.

Muškarac koji je u trenutku otmice bio sa njom najvjerovatnije nema veze sa ovim slučajem.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.