Smrtno stradala

Šokantan snimak: Policajac pucao u trudnu ženu VIDEO

  • 15.05.2019. 07:30

Šokantan snimak fatalnog obračuna američkog policajca i 45-godišnje žene objavljen je na društvenim mrežama. U incidentu je žena smrtno stradala.

Incident se dogodio sinoć u gradu Bejtaunu u Teksasu.

Na snimku se vidi kako se žena i policajac rvu, a ona se opire dok on pokušava da je uhapsi. Policajcu viče da je pusti jer je trudna, a nakon toga snimak se zacrni i čuju se pucnji.

Naime, policajac je prema ženi ispalio nekoliko hitaca, od kojih je jedan bio smrtonosan. Nakon što je video-snimak objavljen na internetu, oglasila se i lokalna policija.

"Još je rano bilo šta govoriti, ali istraga je zasad pokazala da je jedan naš iskusni policajac patrolirao naseljem na putu Gart kada mu je prišla 45-godišnja žena koju je znao odranije i znao je da protiv nje imamo otvorene naloge za hapšenje. Policajac je pokušao da joj stavi lisice, ali ona mu je uzela elektrošoker i upotrijebila ga na našem službeniku. On je zbog toga bio prisiljen da upotrebi službeno oružje i ispalio je nekoliko hitaca, od kojih je najmanje jedan pogodio ženu", objasnio je šef policije Stiv Doris.

Iako u policiji opravdavaju njegov postupak, mnogi smatraju kako je reakcija policajca bila nepotrebna i da policajac treba da bude kažnjen zbog onoga što je učinio.

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина