Pod istragom suprug žene

Šok u Italiji: Dječak napravio učiteljici dijete

  • 29.03.2019. 11:02

U italiji je uhapšena žena za koju  sumnjaju da ima dijete staro sedam mjeseci čiji je otac dječak (13).

Dječak je navodno bio star samo 13 godina kada je žena počela sa njim da spava, a danas ima 14 godina. Pod istragom je i suprug žene koji je znao da dijete nije njegovo, ali ga je priznao.

Par ima i sina starog 11 godina, ali istražitelji su sumnjičavi pa istražuju da li je i to dijete suprugovo ili ga je žena rodila nakon eventualne afere s nekim puno mlađim. Vlasti su slučaj počele da istražuju početkom marta. Korijere dela Sera piše da im se obratila majka dječaka. Rekla je da je porodična prijateljica dječaku davala instrukcije iz engleskog.

"Moj sin je postao nervozan, sve je manje jeo, loše je učio. Pitala sam ga što nije u redu. Rekao mi je da je kriva ta žena, da ga želi za sebe. Rekao mi je da više ne želi da ide njoj i da dijete koje je upravo rodila nije suprugovo već njegovo", rekla je majka dječaka.

Osumnjičena je u kućnom pritvoru od utorka. Na njenom kompjuteru našli su dječju pornografiju. Tužilac Đuzepe Nikolosi je rekao da je žena dječaku slala poruke. Pretila je da će se ubiti jer je dječak htio da prekine vezu s njom.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: AP

Тагови: