Snimljena kako gura kamion: Majku troje djece zbog ovog poteza zovu superžena

  • 14.02.2021. 16:44

O potezu Šarlin Lesli mnogi pričaju, a video donosi odgovor zbog čega je to tako.

Radnica supermarketa u škotskom Kaudenbitu Šarlin Lesli vidjela je da kamion zapeo na putu, usljed oluje Darsi, pa je riješila da ga pogura i pomogne, piše Dejli mejl.

Sve je zabilježeno snimkom na kojem se vidi kako ova majka troje djece na uzbrdici prekrivenoj snijegom gura kamion koji prevozi mliječne proizvode.

Proizvođač tih mliječnih proizvoda “Grejems” riješio je zatim da je nagradi pa će ona tokom narednih godinu dana mlijeko i druge proizvode dobijati besplatno!

Kada je vidjela da je kamion zaglavljen u snijegu, Šarlin je bila sa dvoje djece, kćerkom Rijanom (deset) i sinom Hanterom od dvije godine.

– Zamolila sam komšinicu da mi pričuva djecu. Pretpostavljam da je ono što sam učinila opasno, ali srećom, kamion se bezbjedno popeo uzbrdo. U tom trenutku, nisam mnogo o razmišljala o sebi, samo sam htjela da pomognem. Ne mogu da vjerujem da sada dobijam ovoliku pažnju, smatram da je naša dužnost da pomognemo drugima u nevolji – izjavila je mama.

Direktor kompanije Robert Grejem stariji je poručio:

– Kada sam vidio snimak kako Šarlin gura kamion i to sama, nisam mogao da vjerujem. Kao porodica, dosta brinemo o našim proizvodima kako bismo ih dostavili mušterijama. I baš kao i mi, ona ne preza ni od čega, njen postupak je bio veoma divan. Zato smo odlučili da njena porodica svakog dana do kraja godine prima naše proizvode”, prenosi Blic žena.

Тагови: